Il Tavolo dello Chef este o oportunitate deosebita de a savura o cina exclusivista gatita la minut, in timp ce Chef Marco Magri, bucatarul-sef al restaurantului Roberto's si Executive Chef Franz Conde va impartasesc din secretele adevaratei cucina italiana. Ambii sefi au lucrat cu legendarul Aimo Moroni, de la vestitul restaurant cu 2*Michelin "Il Luogo de Aimo e Nadia" din Milano, si au creat conceptul si meniul pentru Roberto's Bucuresti si pentru Roberto's Amsterdam.
Pasiunea pentru mancare si conservarea patrimoniului culinar si a mancarii traditionale italienesti fac parte din filozofia Roberto's, de aceea Il Tavolo dello Chef isi propune sa raspandeasca traditiile culinare si viticole din Italia prin intermediul retetelor autentic italienesti si sa le ofere oaspetilor un mod deosebit de a experimenta bucataria traditionala italiana.
Il Tavolo dello Chef are loc in fiecare miercuri intre orele 18.00 - 21.30, din mai pana in iunie, in restaurantul Roberto's sau pe terasa. In fiecare saptamana, aveti ocazia de a va bucura atat de ambianta placuta si de bucataria italiana specifica restaurantului, cat si de sfaturile celor doi bucatari.
La Il Tavolo dello Chef veti fi intampinati cu aperitive, va veti familiariza cu bucatarii, cu sommelierul restaurantului si cu ceilalti participanti la cina, veti avea parte de degustari de vin si veti asista la pregatirea antreurilor si a felurilor principale de mancare (paste si risotto), pe care le veti servi in cadrul unei cine "tutti a tavola".
Rezervati un loc la una dintre cine si bucurati-va de savoarea bucatariei italiene.
250 RON/persoana. Rezervarea locurilor poate fi facuta pana in ziua desfasurarii cinei, in limita disponibilitatii.
Pentru mai multe informatii sau rezervari, sunati la +40 731 305 777 sau trimiteti un e-mail la reservations@robertos.ro.